INTEGRACYJNY PLAC ZABAW PRZY CENTRUM ZDROWIA DZIECKA

Projekt

Stworzenie integracyjnego placu zabaw przy wejściu do poradni specjalistycznych dla pacjentów Instytutu „Pomnika – Centrum Zdrowia Dziecka” w Warszawie.

Partner

Obywatelska Fundacja Pomocy Dzieciom

Obywatelska Fundacja jpg

Cel projektu

Integracja dzieci w pełni sprawnych z dziećmi o różnym stopniu niepełnosprawności podczas wspólnej zabawy oraz uprzyjemnienie dzieciom i ich opiekunom czasu oczekiwania na wizytę w przyszpitalnej poradni.

Czas trwania projektu

Od lipca do grudnia 2016 roku.

Beneficjenci

Pacjenci poradni specjalistycznych Instytutu „Pomnika - Centrum Zdrowia Dziecka” w Międzylesiu, pod Warszawą.

Koszt projektu

158 402 PLN, co stanowiło 65% całkowitego kosztu placu zabaw (pozostali grantodawcy to Fundacja PZU i Fundacja Tesco).

Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz samodzielnie zarządzać cookies zmieniając odpowiednio ustawienia Twojej przeglądarki. W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o zapoznanie się z treścią Polityki Prywatności.